Projekt 2020

januari 21, 2020 0 av admin

Hej.

Så vi har kommit i kontakt med ett företag som verkligen tänker på sin energiförbrukning och som har bett oss att komma och konsulta dem. Det vi främst ska göra är att föreläsa om hur man tänker kring energiförbrukningen i ett företag. Företaget är Redcarpet Alingsås.

Jag är nämligen vän med en av de som arbetar där och den här föreläsningen gör jag helt gratis för dem, för att jag vill bygga upp en portfölj av företag där jag har varit och föreläst, för att bygga upp ett rykte och på så sätt kunna komma till ännu fler företag där jag kan bistå med mina kunskaper inom energi.

Det är ett av mina projekt inom företaget, jag vill bli bättre föreläsare och jag vill förmedla mina kunskaper så vi kan börja göra skillnad ute hos kunderna. Det är avsikten och det är målet. Sen har företaget även andra planer för mig, vilket jag tycker är fantastisk roligt, bland annat ska jag iväg på en resa till Kina för att delta i en konferens om energiförbrukning med smartare och grönare alternativ.

Det är mycket spännande allt som händer och jag är mycket förväntansfull för vad det här året har med sig. Jag hoppas bara på att året ska bli ett fantastiskt år och visst, livet är som en berg och dalbana och jag vet inte alltid vad som kommer att hända men det är ju inte målet som är det viktiga utan vägen dit som räknas.

Vad har ni själva för planer? Jag kan tänka mig att du som läser, sitter där och pratar med dig själv om alla möjliga idéer du får och jag har något för dig: GÖR DET BARA. Visst, du kanske tänker ”mer hur?”. Jag lovar dig, om du koncentrerar dig riktigt mycket på det du vill, så kan du uppnå det, men glöm inte att ibland behöver vi kämpa, det är bara så det är.

Ja ja, hoppas ni alla mår super!

//Stina